Zakelijk

Heeft u een eigen bedrijf of maakt u zakelijk gebruik van uw telefoon, laptop of tablet? Als uw apparaat defect raakt wilt u dit natuurlijk niet voor enkele weken kwijt zijn omdat het gerepareerd moet worden. Dat is echter wel vaak het geval bij grote reparatie service punten. Maar dat is niet het enige probleem. In veel gevallen mogen producten niet gerepareerd worden of ontvangt u een wel erg hoge rekening. Door zakelijke klant te worden bij Telefoonwinkel Schagen voorkomt u dit soort problemen. Wij bieden onze zakelijke klanten onder meer een No-Cure-No-Pay-regeling, drie maanden garantie en betalingsmogelijkheid op rekening.

Als zelfstandig reparatiecentrum houden wij ons al ruim jaren bezig met het repareren van toestellen die buiten de garantie vallen. U kunt dan ook met bijna elk type smartphone, tablet of laptop bij ons terecht. Naast de standaard scherm, batterij en glas herstellingen, zijn wij als bedrijf ook gespecialiseerd in geavanceerdere reparaties voor moederborden e.d.

Ook bieden wij onze diensten aan op gebied van garantiebemiddeling, schade-expertise, keuring en modificaties. Zodra de reparatie geschied is, sturen wij u altijd een (digitale) factuur met BTW op naam van uw bedrijf.

Bij Telefoonwinkel Schagen werken uitsluitend technici met jarenlange ervaring en een brede expertise op het gebeid van reparatiewerkzaamheden. Daardoor stellen wij het onszelf als doel reparaties in maximaal drie werkdagen uit te voeren. In veel gevallen doen wij dit echter al binnen slechts 24 uur. Daarnaast bieden we altijd persoonlijke service en scherpe prijzen. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Samenwerking Groot Assurantiën Schagen met Telefoonwinkel Schagen:

Groot Assurantiën werkt nu al ruime tijd samen met Telefoonwinkel Schagen. Groot Assurantiën bv te Schagen is dé assurantie bemiddelaar waar u uw kostbare bezittingen goed kan laten verzekeren. Maak eens een vrijblijvende afspraak om uw verzekeringspakket door te nemen.

Door de kennis en vaardigheden van Telefoonwinkel Schagen en Groot Assurantiën bieden wij een optimale service voor al uw defecte apparaten.