Sony Xperia Reparatie

Is uw Sony Xperia stuk, zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Wij snappen natuurlijk dat u uw Sony Xperia zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie. Bij Telefoonwinkel in Schagen kunt u terecht voor al uw reparaties aan de Sony Xperia. De meeste reparaties van de Sony Xperia voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U kunt er voor kiezen om bij ons langs te komen in Schagen met of zonder afspraak. Onder het genot van een kop koffie of thee voeren wij uw reparatie voor u uit.
Of u kunt uw Sony Xperia naar ons opsturen per post. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de Sony Xperia geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Kom snel langs

Het is verstandig om uw Sony Xperia zo snel mogelijk te laten repararen. Te lang gebruik met schade kan leiden tot andere eventuele schade, zoals waterschade of speakerschade. De kosten lopen dan direct op. Kom daarom snel langs bij Telefoonwinkel in Schagen.

Diverse reparaties voor de Sony

U kunt bij Telefoonwinkel terecht voor reparaties zoals het scherm voor de Sony Xperia, batterij vervanging voor de Sony Xperia, voor of achter camera vervanging voor de Sony Xperia, moederbord reparatie voor de Sony Xperia, achterkant of backcover reparatie voor de Sony Xperia en nog veel meer!

Snelle en eerlijke service

Wij garanderen u bij Telefoonwinkel in Schagen van een eerlijke en vlotte reparatie service voor de Sony.