Sony Ericsson Reparatie

Is uw Sony Ericsson stuk, zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Wij snappen natuurlijk dat u uw Sony Ericsson zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie. Bij Telefoonwinkel in Schagen kunt u terecht voor al uw reparaties aan de Sony Ericsson. De meeste reparaties van de Sony Ericsson voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U kunt er voor kiezen om bij ons langs te komen in Schagen met of zonder afspraak. Onder het genot van een kop koffie of thee voeren wij uw reparatie voor u uit.
Of u kunt uw Sony Ericsson naar ons opsturen per post. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de Sony Ericsson geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Kom snel langs

Het is verstandig om uw Sony Ericsson zo snel mogelijk te laten repararen. Te lang gebruik met schade kan leiden tot andere eventuele schade, zoals waterschade of speakerschade. De kosten lopen dan direct op. Kom daarom snel langs bij Telefoonwinkel in Schagen.

Diverse reparaties voor de Sony

U kunt bij Telefoonwinkel terecht voor reparaties zoals het scherm voor de Sony Ericsson, batterij vervanging voor de Sony Ericsson, voor of achter camera vervanging voor de Sony Ericsson, moederbord reparatie voor de Sony Ericsson, achterkant of backcover reparatie voor de Sony Ericsson en nog veel meer!

Snelle en eerlijke service

Wij garanderen u bij Telefoonwinkel in Schagen van een eerlijke en vlotte reparatie service voor de Sony.