Apple iPad Reparatie

Is uw Apple iPad stuk, zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Wij snappen natuurlijk dat u uw Apple iPad zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie. Bij Telefoonwinkel in Schagen kunt u terecht voor al uw reparaties aan de Apple iPad. De meeste reparaties van de Apple iPad voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U kunt er voor kiezen om bij ons langs te komen in Schagen met of zonder afspraak. Onder het genot van een kop koffie of thee voeren wij uw reparatie voor u uit.
Of u kunt uw Apple iPad naar ons opsturen per post. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de Apple iPad geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Kom snel langs

Het is verstandig om uw Apple iPad zo snel mogelijk te laten repararen. Te lang gebruik met schade kan leiden tot andere eventuele schade, zoals waterschade of speakerschade. De kosten lopen dan direct op. Kom daarom snel langs bij Telefoonwinkel in Schagen.

Diverse reparaties voor de Apple

U kunt bij Telefoonwinkel terecht voor reparaties zoals het scherm voor de Apple iPad, batterij vervanging voor de Apple iPad, voor of achter camera vervanging voor de Apple iPad, moederbord reparatie voor de Apple iPad, achterkant of backcover reparatie voor de Apple iPad en nog veel meer!

Snelle en eerlijke service

Wij garanderen u bij Telefoonwinkel in Schagen van een eerlijke en vlotte reparatie service voor de Apple.